4:10 UTC |  20 huhti 2014
 EN  FI

Kreikka Sää

Pikahaku

Valitse läänin mukaan:

Lääni (tai maakunta):
tai anna uusi kaupunki:

Koordinaattihaku:

missä tahansa maapallon pisteessä sijaitsevien alueiden sääennusteiden haku
leveysaste:
pituusaste:
etsi säteellä
 

MEISTÄ

Freemeteo.com on säätiloihin keskittynyt www-sivusto. Tuotamme kaikista maapallon alueista - sekä maa- että merialueista ¬- kattavat sääennusteet, jotka on räätälöity joka päiväisiä päivityksiä haluavien ihmisten yksilöllisiä tarpeita vastaaviksi. Säätutkimustemme kohteina on yli 10 miljoonaa maantieteellistä sijaintia, joista annamme kahdesti päivässä päivitettävät, yksityiskohtaiset sääennusteet. Tämän lisäksi näytämme reaaliajassa sääraportit kaikista maailman online-sääasemista, jotta voimme antaa täsmällistä tietoa paikallisista sääolosuhteista.

Kulmakivenämme on henkilökohtainen palvelu: yksilöllinen tieto sääolosuhteista muodostaa tärkeän osan tarjoamistamme palveluista. Lähetämme sähköpostitse päivittäiset sääennusteet ja -varoitukset niistä kiinnostuneille henkilöille. Tarkat hakuvaihtoehtomme on suunniteltu tehokasta, globaalia maantieteellistä kohdentamista varten.

Tavoitteemme ovat globaali ulottuvuus, yhtenäinen palvelun laatu sekä paikallisten sääennusteiden tuottaminen kaikille yhteisöille ja yksilöille. Profiilimme pohjana on visiomme laajuus: maapallon asuttujen ja asumattomien tai taajaan ja harvaan kansoitettujen alueiden oikeudenmukainen kohtelu.

Meteoteam
Sää kotisivullesi Ilmainen sää
  • Se on helppoa
  • Se on ilmaista
Weather engine Tarkat sääennusteet
Omat palvelut Saat sähköpostiisi:
  • Henk. säävaroitukset
  • Henk. paikallisennusteet