20:07 UTC |  16 ápr. 2014
 EN  HU

Görögország Időjárás

Gyors választás

Régió kiválasztása:

Régió (vagy megye):
vagy adjon meg másik várost:

Koordináta-keresés:

keress időjárás-jelentést a Föld bármelyik pontjával szomszédos területre
szélesség:
hosszúság:
keresés hatósugara
 

CÉGÜNKRŐL

A Freemeteo.com az időjárásról ad tájékoztatást. Széles körű időjárás-jelentést szolgáltatunk bolygónk minden szárazföldi és vízi régiójáról, a napi aktualitásokat igénylő egyéni igényekhez igazodva. Több mint 10 millió földrajzi helyet figyelünk meg és ezekről részletes időjárás-jelentést adunk, melyet naponta kétszer frissítünk. Továbbá a világ minden online állomásáról valós idős időjárás-jelentést közvetítünk, hogy pontos tájékoztatást adjuk a helyi időjárási feltételekről.

A személyes szolgáltatások számunkra elsődlegesek; az egyéni időjárási információk szolgáltatásaink gerincét alkotják. Az érdeklődőknek napi előrejelzéseket és időjárási figyelmeztetéseket küldünk e-mailben. Részletes keresőnket a globális léptékű, hatékékony földrajzi célpont keresésére (geo-targeting) alakítottuk ki.

Céljaink közé tartozik a globális kiterjedés, a kiemelkedő minőségű szolgáltatás és a helyi előrejelzések nyújtása közösségek és egyéni felhasználók részére. Szemléletünk szélessége egyaránt magába foglalja bolygónk lakott és lakatlan, valamint sűrün és a ritkán lakott területeit.

A Meteoteam
Időjárás a honlapjára Ingyenes Időjárási Feeds
  • Nagyon egyszerű
  • Ingyenes
Weather engine Részletes jelentések
Egyéni szolgáltatások Ezeket kapja fiókjába:
  • Egyéni figyelmeztetések
  • Helyi előrejelzések