Ελλάδα Καιρός

Γρήγορη επιλογή

Επιλογή ανά περιοχή:

Νομός (ή περιοχή):
ή εισάγετε άλλη πόλη:

Συντεταγμένες:

αναζητήστε προγνώσεις για περιοχές που γειτνιάζουν σε οποιοδήποτε σημείο της Γης
latitude:
longitude:
αναζήτηση σε ακτίνα
 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το Freemeteo.com είναι ένας δικτυακός τόπος που μελετά τις καιρικές συνθήκες παγκοσμίως. Παρέχουμε προγνώσεις για όλες τις περιοχές του πλανήτη – στεριά και θάλασσα – ικανοποιώντας τις ανάγκες των ανθρώπων που ζητούν καθημερινές ενημερώσεις. Ελέγχονται περισσότερες από 10 εκατομμύρια γεωγραφικές τοποθεσίες και παράγονται λεπτομερείς καιρικές προγνώσεις που ενημερώνονται δύο φορές την ημέρα. Επιπλέον, παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο οι καιρικές συνθήκες από κάθε πιστοποιημένο online μετεωρολογικό σταθμό του κόσμου ώστε να παρέχονται ακριβείς πληροφορίες για τις τοπικές καιρικές συνθήκες.

Οι προσωπικές υπηρεσίες είναι πρωταρχική μας θεώρηση. Οι προσωπικές πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες είναι σημαντικό τμήμα των υπηρεσιών μας. Καθημερινές προγνώσεις καθώς και προειδοποιήσεις για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε όσους ενδιαφέρονται. Οι λεπτομερείς κατάλογοι αναζήτησης έχουν σχεδιαστεί για την αποτελεσματική γεω-στοχοποίηση σε παγκόσμια κλίμακα.

Σκοπός μας είναι η παγκόσμια προσέγγιση, η χωρίς διακρίσεις ποιότητα των υπηρεσιών και των τοπικών προγνώσεων για κάθε κοινότητα ή πρόσωπο. Το εύρος του οράματός μας, η ίση αντιμετώπιση κατοικημένων και ακατοίκητων ή πυκνοκατοικημένων και αραιοκατοικημένων περιοχών αυτού του πλανήτη, συνιστά το προφίλ μας.

Η ομάδα του Freemeteo
Καιρός για το δικό σας site Δωράν μετεωρολογικά feeds.
  • Είναι εύκολο
  • Είναι δωρεάν
Weather engine Δωρεάν Αναλυτκές Προγνώσεις Καιρού για το δικό σας site
Προσωπικές υπηρεσίες Λάβετε στο email σας:
  • Προσωπικά Έκτακτα Δελτία
  • Προσωπικές Καθημερινές Προγνώσεις