11:19 UTC |  20 apr 2014
 EN  NO

Hellas Vær

Hurtigvalg

Søk etter region:

Region (eller fylke):
eller skriv en annen by:

Koordinatsøk:

søk på værvarsler i områder rundt hvilket som helst punkt på jordkloden
breddegrad:
lengdegrad:
søk innen radius
 

OM OSS

Freemeteo.com er et nettsted om været. Vi tilbyr omfattende værvarsler for alle regioner på vår klode- både til lands og til havs- skreddersydd til de individuelle behov mennesker som trenger daglige oppdateringer har. Flere enn 10 millioner geografiske steder er undersøkt og detaljerte værvarsler produseres og oppdateres to ganger daglig. Videre presenteres været direkte fra online- stasjoner over hele verden for å kunne tilby nøyaktig informasjon om lokale værforhold.

Personlig service er av stor betydning, og individuell informasjon om værforhold er en viktig del av vår service. Daglige værvarsler blir sendt på email til de som er interessert i det. Våre detaljerte søkevalg er designet for raskt å kunne finne det som søkes på et globalt plan.

Våre mål er: Å nå hele kloden, utmerket service og lokale værvarsler for alle steder og personer. Det som utgjør vår profil, er vår utstrakte visjon og det at vi behandler denne klodens bebodde og ubebodde, tett befolkede og spredt befolkede regioner likt.

Meteo-teamet
Været for ditt nettsted Gratis vær-oppdateringer
  • Det er lett
  • Det er gratis
Weather engine Detaljerte værvarsler
Personlig service Motta på mail:
  • Personlig værvarsel
  • Personlige lokale værvarsler